VALBORG

Nu är det valborg!
Kommer ha superkul ikväll med massvis av vänner, sitter just nu och äter hemma hos felicia men ska senare dra vidare. Ha en toppen valborg alla.

MGMT

mgmt kids


PLUGG


Idag har varit ute och solat, städat mitt rum och suttit här framför datorn som numera blivit en vana för mig. Men nu måste jag verkligen ta tag i lite läxor. Har nämligen rätt mycket saker som jag ska få ihop till nästa vecka och allt känns så rörigt.


LINKÖPING


Idag har jag varit med Linda och Amanda i Linköping och shoppat. När vi satt och fikade i solen var det så varmt att man höll på att dö. Eller i alla fall att man kände hur det bränndes. Amanda är en riktig shopping galning. Det finns ingen nöd på henne. Linda och jag däremot, vi håller sig kvar på jorden. Jag har nämligen nästan shopping förbud nu för att jag fyller år om knappt en månad och vill ha supermånga presenter. När jag kom hem ville pappa dra med mig till media markt för att köpa en kamera väska, jag är nämligen i stort behov av en eftersom jag inte har någon, så en kamera väska fick det bli.

TRÄNINGSVERK

Har haft det fullt upp med läxor hela veckan och de verkar aldrig ta slut, men glad är jag ändå. Har träningsverk i hela kroppen, mest magen, efter en hård träning på gymnastiken. Man kan knappt skratta, så ont gör det. Och det blir ju extra problem för mig eftersom jag har världens roligaste kompis, Sarah. Jag kan erkänna att jag nog var den som hade mest ont i hela klassen, för alla andra är så biffiga och tränar hela dagarna och själv har jag inte tränat på några år.


U.S.A.

Idag har jag varit och skickat ett brev till U.S.A. Det är nämligen så att i augusti så åker jag som utbytestudent till U.S.A. Längtar som tusan. Där borta, närmare bestämt i Colorado, kommer jag leva loppan i ett helt år! Och jag känner hur tiden bara går och det snart börjar bli dags. Eller okej det är rätt lång tid kvar, men den tiden är ju nästan bara sommar med fint väder och sen sommarlov.

GIRLS


Sarah
Igår kunde man vara ute med bara ben i solen. Det är så skönt nu när sommaren nästan har kommit och man slipper frysa så mycket hela tiden. Så jag och Sarah passade på att byta om till shorts och tog en cykeltur, och som jag längtat efter att få cykla i värmen. Nu fattas bara min nya, supercoola cykel som det blivit punka på. Lite senare på kvällen kom några tjejkompisar hem till mig och vi hade det jätte mysigt. Det blev väldans kallt ute på kvällen, men vi var ändå ute och körde Kubb. Efter det blev man så kall om häderna så vi gick och körde Rita&gissa, innomhus. Rita&gissa är typ hur kul som helst, men det blir väldigt svårt när man ska rita nästan omöjliga saker som emigrera.


STENTVÄTTAT



En slarver som jag är, har jag tappart bort mitt stativ. Hur gör man det? Dessa lite våriga kläder hade jag på mig idag med en supersnygg svart sammetskavaj till.

FINT VÄDER FINA KLÄER


Idag gick skolan som smort! Lång dag, men eftersom jag och Sarah lunchade på fräcka var vi på toppen humör. Vädret var jätte skönt idag så vi kunde sitta ute i solen med de nya glasögonen på.  


CONGRATS!

Idag fyller min syster 19 år. Hela 19 år! Det är inte illa det. Kan bara säga att jag är världens snällaste syster och har köpt en toppen present.

FASHION



pic. cobrasnace


THE END OF THE HOLIDAY


Sista dagen innan skolan börjar för min del. Påsklovet har varit toppen med skidor och godis, men imorgon blir det åter till allvaret.


FORTFARANDE LOV

Idag har jag varit på stan med några av mina underbara vänner. Jag hittade ett snyggt vitt linne med fransar på till sommaren, som snart är här, och ett par maffiga örhängen. De måste vara de snyggatse som finns. Snart börjar skolan igen och det känns både bra och dåligt. Orkar inte med skolan, men kompisarna är bäst.

ÅRE


OJ OJ OJ vilken vecka. Det var flera år sen jag var i Åre sist, nästan 6 faktiskt, och man kände fortfarade igen sig. Jag bara älskart när man kan hoppa i pjäxorna och börja åka på sina skidor precis utanför dörren. Något nytt jag har lärt mig efter denna veckan är att göra en grab. Tänk er mig i ett stort hopp komma flygandes och ta tag i ena skidan, inte illa.


RSS 2.0