chill

igar ba chillade jag med cooper. han kom over till mitt hus och hamtade upp mig och sen typ drog vi och hangde pa sarbucks. hade en asnajs time.
tidigt samma morgon ringde lauren mig ocg fragade om jag ville aka med henne till chicago!!!! haha fuck yeeesss!! sa igakvall akte vi chicago and here i am!! alskar chicago!! ska stanna har nu till den 5e sa ska fira 4th of july har!! kommer vara nagra helt unerbara dagar med boating och sant! living the dream!!

AVICIIII

haha lilla avicii är på ansiktet. 
med paigeeee
rachel, och älskade kaylllaaaaa som surprisade mig med att showa up!!
helt fantastiskt!!
 
OMG så fucking jävla awesome!!!
awesome!!
AWESOME!!!
 
Sjuk kvall. gustavs kompisar ar sa najs. dansa. dansa. dansa. och va lite for fuckad. men dansa. dansa. Alskar avicii!! stog pa fucking 4de raden(narmaste man kan va utan att ha kopt nan speciell biljett)!!! Paige rebecca KAYYYYLAAA och rachel va med! Och gillade collin och nick och dom!!! haha jag sa helatiden till dom att ta pa sig sina trojor haha!! de va helt fuckade. e.
 
efterfest hos oss. haha efterfest och efterfest. det va jag och massa killar och vi hangde i deras basement. det va fett najs.

tisdag AAAA

AAAAVICII!! ikväll!! so stoked!!! 
Idag har jag bara vart oh käkat på noodles & co med bror och några av hans kompisar, söta killar! haha. Det tog med mig på en runda i bilen sen, oh det va faktiskt pretty nice. Sen spelade vi pingis. och nu preparar jag  mig för aviciii!!!! Så ska bli so FETT!!!!

Måndag

Idag va jag ba hemma oh sooola, fett varmt. tydligen är det rekordvarmt för dess dagar. Men lite brun blir jag ju av det så det är bra! men svårt att ens va ute när det är nästan 40 grader...
Sen vid sjutiden kom paigie oh hämtade mig och så åkte vi oh käka på chipotle (för jag får ingen mat hemma). Jag tog med mig maten till Red Rocks för ikväll va det Film On the Rocks!! De visade the Notebook, så det va myyyys att vara där. Va där med Josh Paige Rebecca och Peter. Haha älskar Josh!!! Oh hade världens bästa underbara kväll. Vill verkligen inte åka hem härifrån. Började nästan gråta när jag satt där och såg flygplan flyga över himlen, skojjar inte.. Red Rocks är helt fantasktiskt! Vi sitter där mellan två superstora klippblock under bar himmel och bara njuter! Det är ju super varmt även på kvällen så det är jättemysigt!! 
Åh oh det är så kul för alla tycker jag är så konstig och rolig! haha. Skämten om chipotle lukten och poolen i skorna och haha porr. Tycker dock det är synd att rebecca alltid måste med, jag gillar typ bara paige.. Paige mer än gillar jag, hon är min best best bud!! Åh hennes bild på mobilen på oss, sjukt sööt! 
 
 

kvällen hos jordan

min nya hund
 
 
vi mest ba chilla och drack vin. hade en trevlig kväll och spelade lite spel. hur mys som helst, precis vad jag ville göra.

Heute

Idag började jag dagen med att sola ute här hemma, sen kom lindsie vid typ 1 och hämtade mig så vi drog till polen. haha hade ju glömt min bikini hos kendall så hade ju inga kläder innan. Vattnet i poolen va så varmt så det va knappt svalkande utan kändes mer bara varmt. Och det är ju så sjukt varmt ute, typ 35 grader och lite till. Så man dör lite smått. Men det va najs. Sen mötte vi upp Jordan och käkade Sonic och Chipotle. Efter det drog vi och kollade efter presenter till Lauren, men kunde inte hitta något... 
Får se vad som händer ikväll! ska hänga med lindsie och jordan iaf! men vill typ bara se film, har fan haft crazy tid än så länge och behöver min vila. 

Dag med paige och rebecca

Igår va jag med paige och rebecca. Paige kom och hämtade mig på eftermiddagen och vi drog till Colorado Mills, en galleria, för att kolla snygga motorkrosskillar och skatebordare osv. haha det va kul. och coolt. Sen drog vi ner till downtown!!! vi gick på en konsert som heter Westwor Music Showcase. Girl Talk va där och han är freaking awesome!!! Hade skitkul, synd bara att man inte är 21 så man kan köra birra. Älskar paige asså, sötaste och skönaste i USA! 
 
 
 

Camping fredag

Åkte upp med Erika och campade på connors camping. Connor är så jävla snäll och bra kille! sjukt dock att man måste ha egen camping lixom! va där med folk som lizzie jessy ben matt josiah caleb joe kevin david and some other duuudes. kom dit typ tre (det tog freaking aslång tid att åka upp till bergen) och började redan dricka då. Körde shotguns och jag freaking cutta fingret på ölburken. Haha men det va kul. Somnade dock i en bil, inte i tältet. Och tydligen hade jag snackat massa svenska med ben och han hade fattat noll, och jag fattade inte att jag pratade svenska. vi va lite fucked up allihopa. 

Boulder

Boulder va najs. Åkte upp med Kendall och Lindsie och käka först. Sen drog vi till lindies och laurens lägenhet och förfestade typ. det va supermys! Vi gick över till hennes typ grannar, en bunt killar. Och senare drog vi hem till någon annan på fest. Jag va sjuukt trött haha jag som inte vant in mig vid tiden. Jag typ vill ju sova vid 9 så när klockan va typ 4 så kändes jag mig helt borta.
sen åkte jag hem tidigt tidigt med jordan.

Festen

Festen va jättekul!! träffade typ massa av mina vänner!!
paige rebecca rachel peter chris jordan kendall lindsie amber!
KUUUL!!

dag 3

idag ska jag baaadaaa men lindsie kendall och kanske jordan! och vem vet vem som mer kommer!
Sen ska jag åka upp med dem till Boulder och sana där över natten! FUN!!!

USA

ååååh så underbart härligt det är att vara hemma igen! så känns det! haha dock så har jag vant av mig med hur det ser ut här, jag tycker vägarna och naturen är jätteovanlig?! haha hur kunde jag vänja mig vid det sist? Men jag har det braaaa!! Kom hit med värsta äckel snorig näsa och feber. Men det börjar gå över, lite iaf.
När jag kom åt vi mat i Golden. Sen bara sov jag.
Dag två va jag ute på äventyr med susan, och försökte fixa en telefon till mig. Jag va med erika vid polen ett litet tag och sen på eftermiddagen gick jag hem till kalkus. Kändes ganska konstigt där för Pam är en sån skitsnackare. Men kul att träffa Kira. Sen kom även lite kompisar madelyn, melissa och kirtsen dit, men jag drog hem för jag va så trött. Då käkade jag med familjen och de fick sina presenter. Sen bara sov jag igen.
Idag va jag och susan och hämtade karly, hon hade varit på Hawai och dykt. Så det va kul att se henne med! Sen käkade vi lunch på nono's och fixade äntligen så min telefon fungerar! Ikväll blir det fest för gustav! Vi ska bort till polen och volleybollnäten och ha picknik!
Hejdå!

Studenten osv

Nu är allt över med skolan, skönis! Hannah och issa är hemma de fantastiska gössarna! Hade en väldigt bra studentdag igår och fick trevliga presenter!
Idag åkte Patric till Frankrike. Det va mindre roligt, men kul för honom. Han ska va borta typ fyra månade eller så. lååång tid.
På måndag åker jag till USA!!!! Ska bli helt fantastiskt, men jag är så nervös för att flyga så jag håller på att dö..

RSS 2.0