new kids

hahaha alla roliga saker. new kids on the block lixom, hur BFAB som helst!!

samma gammla hela tiden


funderar på vem det är som har gjort. det finns ju inte fel, bara mindre rätt. och det det är oftast ditt eget fel. men vems fan fel är det nu då. jag kanske gjort och fortfarande gör vissa fel. men jag kanske inte vill rätta till dem. jag vill kanske ha förändring. något nytt måste hända i mitt liv. samma gammla hela tiden. gör jag det på rätt sätt. kan jag strunta i det hela.
sakerna du säger gör mig fan arg. jag är bra på att glömma för stunden. men när jag är själv kommer allt fram igen. vi är inte vi längre. det som gör mig arg är att du inte kan förstå det bara.

NEJFÖR

Har faktiskt inte lust att blogga. Jag bloggar ju bara när jag känner för det. Men nu känner jag mer att det skulle va bra. Fast det känns ju inte rätt. Liksom inget kommer upp som jag vill.
Aja.
Älskar att joba på ica maxi. Trevligt folk finns det verkligen. Det är himlarns synd att Isabelle ska sluta. Känner henne ju ens knappt, men hon är ju så intressant på något sätt. Trevlig är man lixom om man är snäll, kanske lite tråkig. Hon är inte det där lite tråkig. Hon är mer speciell, och det gillar jag på något sätt. Gillar Alex mycket också. Haha skön när hon bara drog mig i håret. Och jag gillar att stå i fast fooden. Det är kul att slänga upp korv. Det var så kul när en kund va glad för det va så blilligt och vi snackade lite och hon tackade för bra pris och himmla trevlig personal! Det gillas.
Har hittat massa bra ny musik. Känner att jag gillar lite mer vanlig musik. som man kanske lyssnade lite mer på förr. Istället för det där softa i musiken är det lite mer elictric gitarr.

Vill va ledig och resa och hitta på något.
Kebnekaise
Irland
Tälta

HAR ETT SUG

Har ett sug att blogga. Eller att kunna få läsa vad jag har haft för mig. Och för att kunna upnå min önskan måste bloggandet också ske. Men det är inga problem det inte.

En minst sagt konstig tid har passerat. Annorlunda är kasnke ett bättre ordval. Man vågar ju inte ta i och öppna upp sig. Nej fy det skulle inte bli bra. Det måste lösas på annat sätt.

En längre tid med isabella. Aldrig fel. Fan vi har haft det jäkla kul tillsammans. Idag tog vi en tur och gjorde stan. Gud jag är shoppaholic. Men inga problem för jobbet på maxi fyller plånboken till max. Autch det där namnet igen. Att allt ska heta max och alla max här och där. Åter till isabella. Pinglan. Kommer sakna henne som attans om hon far till Norge. Usch, hemska land som tar min isabellaifrån mig.

Funderar på att plugga utomlands. Ja i USA. Även om jag inte gillar landet speciellt mycket. Men edn enda anledningen till att jag inte gillar det är ju på grund av folket. De gillar sig själva för mycket för att jag ska kunna upskatta dem eller det det minsta. Fan folket förstör på något sätt. Men jag funderar på söder ut. Lite varmare. Och det är litte bättre för mig. 
Vad jag ska plugga vet jag inte. Jag vet inte heller vad jag vill bli. Just nu lutar det åt något socialt sopm festfixare. Fast det låter i mina öron ganska lamt. 
Funderar på att utbilda mig till skidinstruktör. Undra om jag är tillräckligt duktig skidåkare för det. Kan vara kul att göra det i Tyskland eller Öesterrike och få fatt på tyskan. Just nu ligger ju den på hyllan.
Förretsen vill jag nog till Spanien. Till typ madrid där folk kan engelska så jag kan räddas när min spanska inte håller. Vill göra något inom mode.

Nae nu är vädret inte på min sida. Blixtar och dunder.
Over and  out.


http://www.legalenglishtest.org/downloads/ilec_reading_past_paper_pack_may_%2007.pdf

.

RSS 2.0