det går fort

veckan är nästan redan slut och imorgon far jag till sthlm för övernattning innan jag sticker med familjen till FRANKRIKE. Det blir mami papi lollo och jag, sen våra ex grannar yvonne och roger och en kompis till dom. Det ska nog bli fin fint! ba syster är på bra humör blir det bra, men hon kan få ju ha sina mindre bra stunder hon. Dessa stunder ska man hålla avstånd.

 

Har haft lite lektioner på komvux nu, haha eller ba två. Men än så länge känns det lugna gatan. Läraren verkar som en chill medelåldersman som gillar att tända på det mästa och här snackar vi ämnen som ska reagera osv, inte tänder på sina elever. Sen finns det typ två sköna killar som inte klarat kursen förra året med i klassen som kan va roliga att va med. Medans typ resten av gruppen är skapligt gammla och verkar ha hamnat lite snett nån gång i tiden. äldsta bruden kan väl va en ca 55 må jag tro och hon kommer in där med sin rullator. ähhh ja.

 

Och resten av skolan känns prima ballerina! spanskan flyter på som sarah med en livboj i en bassäng. och religionen har gått bra, inte mkt kvar att göra i den kursen inte. matte e är lätt som en apa. och d funkar den med! det går räsefort frammåt vilket är jädra bra!! hade inte behövt va nervös innan märker jag! nu ska jag plugga, det får bli fysik!

 

Förresten, jag har typ nästan bestämmt mig för att jag ska utbilda mig till civilekonom. plugga i linkan. men det ska nog inte bli till hösten. utan jag ska nog vänta ett år. men man vet ju aldrig.


BERGEN HERE I COME

haha nu är resan bokad. äntligen. det tog sin lilla tid, men jag visste att jag ändå skulle boka så det va lurredurre. Så nu är man upbokad större delen av sportlovet. känns fett bra. ÅCK JAG SKA FÅ TRÄFFA MIN ISSA!!!!! BFAB!!! feel like im Born From A Boombox!!! 
Känns helt ok än så länge med att ha börjat skolan. men pisstråkigt att vi inte har typ några lektioner med folk. läsre ju nu kemi fysik matte d och e spanska och engelska. Engelskan har jag med några från min klass, och några från parallelklassen. Matte e och fysiken har jag med dom i min klass som har valt naturinriktining och dom som har valt den inriktningen i parallelklassen med. Känns väll helt okej för det är några sköna som är naturare i klassen. Sen matte d är med bara sarah och läraren, och kemin är på komvux. och som tidigare, spanskan är med 1or. Känns kul att vi inte har en enda lektion med våran klass.... kommer ju inte alls va kul att ta studenten asså.... som tur va är typ marcus och oscar naturare som vi kommer träffa ibland. men asså alla andra sköna rå, som typ anna-therese.. nae det är tråkigt.

najs dag

idag har jag lunchat med samueeeeeel. det va fett. helt chmys. va ju kul som fan att catcha up med honom en hel jädra bra massa! Sen på eftermiddagen kom patric över för lite fika och på kvällen åkte mamma och jag in till stan för att kolla på the girl with the dragon tattoo. den va helt grymt bra faktiskt. rekomenderas att se. punkt slut.

planer inför sportlovet

vi kan inte rå för att vi är så snygga
tycker dagen varit rätt awesome.
jag har nämligen bestämt mig för att dra till bergen över sportlovet! nu väntas bara på ett jag från issa att datumen passar och sen vips ska jag boka biljetter. sjukt najs. Detta kommer göra hela februari till årets bästa månad!!!!

KOMVUX

åååååh så har jag skickat in min ansökan om kemiB kursen!

TWILIGHT MOTHA FUCKERS

ja ikväll ska jag och flingster på twilight!!!! haha hon måste vart den enda jäveln som ville gå mig mig (haha och som jag ville gå med).
Jag har vart i linkan idag och käkat femkroners korv på ikea! smaskens. och fikat hos syster min i hennes lägenhet, som jag btw är smått avundsjuk på för den är så fin.
igår va jag sjuk. haha mådde smått dåligt hela dagen. men sen såg jag på delar av dum dummare med min pappa. och DET är KUL! haha han gillar verkligen filmer som den! när mamma kommer upp för trappan säger han "haha vi kollar på två idioter". Han va så glad lillArne! hahaha!
Ne nu ska jag duscha, det ska bli första gången för i år! hehehehe.....

2012

pät på svarta fåren
Nyår va mys. Först va jag på middag med Linnea i Lindö. Fick massvis god mat, och mkt mkt att dricka. Så mkt att jag var mer än dragen när Patric, hans två kusiner på 10 och 13 och målvakt kom och hämta mig. Men jag skötte mig bra. Lite sludder, men inget man märkte. Haha pinsamt. Vi åkte då till Patrics mamma och pappa som bor i Kneippen. Där spelade vi spel, åt lite mer mat, och fira in tolvslaget. Det vart väldarsn myyys tycker jag. Gillar hans familj starkt så jag hade det jättetrevligt och kul.
Har jobbat en hel del på maxi nu, så ser fram emot nästa lönebesked.
Har också varit en heeel del med Patric. Han var med oss här hemma i Loddby när vi firade minijul den 22dre. Detta firades för att lollo detta år vat att fira jul nere i Göteborg med pojkvännen Victor. Patric och jag har varit konstant sen dess. Han var här julafton på kvällen och åt julmiddag. Några kvällar lagade vi mat tillsammans med Louise och Victor. Och sen åkte vi upp till stokcholm där vi traskade runt på stan hela fredagen, mer eller mindre. Vi va så sjukt flammsiga och kunde inte bestämma varken det ena eller det andra. Vi var och handlade kvällsmat även om det sen resulterade i att vi gick ut och åt på resturang. Hur mys som hellst. Sist firade vi ju in det nya året tillsammans.
Är sjukt nervös inför kommande termin. fy jag kommer ha en hel jävla massa att göra hela tiden. FY. är jätteorolig över att det kommer gå dåligt. Men men, skulle det gå dåligt får det väl göra det då..
Här kommer hästpatte

RSS 2.0