SJUKANMÄLD

hahaha fulaste blomman. har inga bilder.
Onödigt att gå till skolan idag kände jag. så ska va hemma och få lite vettigt gjort.
Min nya plan är att göra klart allt jag ligger efter med från naturhum, och sen plugga så jag ligger bra till på nya skolan och detta fram till jul. Jag ska försöka hitta på så lite saker som möjligt och bara plugga. Då betyder det att jag kan ha feting ku när issa kommer hem, och att jag inte känner någon stress efter jul. Bra plan där. Och körskolan ska jag med hinna till ett antal gånger innan jul tänker jag! Så SORRY BUDS! jag ska inte hänga med er på ett tag! ba lite hehe! Detta betyder att bloggen skall vara inaktiv fram till Julen, ENBART viktiga saker skall skrivas, som shhh kanske!!, men NEPP, inget onödigt skall upp. har inte tid.
kan ju ba nämna the faliure of the faliure. födelsedagsfesten. skulle kunna göra en film. like jävla sorglig som klassfesten filmen.

oh hot damn, this is my jam

ledig idag. assoft. va på stan med hannah och köpte presenter till sarah, blev himla lyckade tkr jag. käkade kebab som vanligt. igår kollade jag på fotboll med patric och adde. haha adde somna i min säng. det vart jobbigt. hahah.

röker bara på lördagar, så vare fredag haha

okej, det går bra nu.
va ute i helgen. med hannah och fling, ludde och em. först drack jag och flingan skumpa hemma hos fling för att fira att hon fått körkort. och åt middag med hennes familj. sen drog vi till världens, haha och gissa vem som va där om inte kevin. sen vart det utgång, men va så ilte folk att det vart ganska lame. Men jag hade mina stunder då det kändes toppen. älskar att dansa. dansar nog som om jag vore fett full, men sen haha är jag så nykter att jag skulle kunna klappa en häst. men hade en kul kväll! och en bra natt sen med.

truth to be told

känns som jag har varit onödigt fundersam nu. har inte haft något att fundera på riktigt. jag bara funderar. kanske inte funderar. mer beter mig lite på ett sätt som verkar fundersamt. och som jag inte är på världens bästa humör. det kanske är lite mkt nu.
idag är det den 9/11. känns inte så bra. hade behövt dagen att se annorlunda ut. mer kärlek, eller ska man säga mindre.
ska fan försöka få fatt på lite idag. göra cellbiologiprovet och historiainlämningen så bertil min underbara lärare kan sätta betyg på det. jag ska okcså se över framtiden! planera in lite saker som jag kommer kunna ha att se fram emot som jag länge behövt göra.
lägtar till 19 december. issa kommer hem då och vi ska hitta på ngt alldeles extra.

BERLIN USW


min älskade bror.

bad boys bad boys what you gonna do. hahah aw.

DEUTSCHLAND.

nu jädrar. haha ingen fylla samtidigt som blogginlägg. haha även om jag vet att det uppskattas.
när jag är hemma i Sverige jao kommer mer bilder. helt inlägg med bilder skall komma.


Tag 1.

börjar tufft. flyget gick vid sex? va tvungna att gå upp 3.30. haha vid den tiden brukar man ju inte ens gått och lagt sig. eller om man gör som i tyskland har man knappt börjat festa då!
Vi flög. vi landa. i berlin. vart hejjare på att ta U-bahn och S-bahn. vi bodde hos kompisar till Hannahs familj som bodde mitt i berlin. helt najs. Heike och Tobias, och deras två barn leonard och fredrik typ. fast fredrik på tyska. vart sjukt najs att kunna bo hemma hos dom och inte paya någonting. och det va verkligen centralt osv. toppen.
Första dan så vart det shopping och sightseeing.
Vi va på potsdammer platz. där den där hästen och vagnen står, Brandenburger Tor, och vi gick unter dem Linden. haha. asså jag har lite dålig koll på vad vi gör. såg typ dom där stenblocken med. efter en lång dag och så var vi sjukt trötta, så det vart en lugn kväll med mycket sömn. hannah skulle på arbetsintervju morgonen efter i det området vi var och shoppa dan innan, Rosentaler Platz, så det va bäst att hålla sig i skinnet. Jag fick istället sova ut.

 

Tag 2.

Det vart klart mer shopping på Friedrichstarsse området. Sen åkte vi långt ut till ett område som hette Potsdam. Mysiga gator med lite shopping vart det. och jag fick dricks skitäcklig Appfelsaft med kolsyra. asså eugh man ska inte ha kolsyra i sån här saft asså. på kvällen skulle vi undersöka stället Warschauerstrasse. tänkte lite barhäng och ett öppet sinne. men haha så fail det blev. vi va vilse som fan. vadnra runt på bakgator och det va helt dött. Sheisse!

 

Tag 3.


Vid det här laget var min hjärna sönderbombad med tyska. fy fan haha. asså folk blir ju fulare av att prata tyska. eller?

Den här dan va vi Wittenberger Platz där KaDeWe ligger och shoppa. och idag va en sån här rolig dag. när jag har för mkt energi. haha hannah tyckte jag va jobbig som tusan. det gjorde nästan jag med haha! Idag va vi ute och gick med Henry, deras hund. skitasöt jag älskaren.

vi gick till världens roligaste club. massa skönt folk. awesome. najs som fan. oh sa jag awesome? det va awesome. haha tyskar. men mycket danskar och svenskar med. roligt. haha och min tyska kom till användning. men jag kör ju mer charader jag. haha. Träffade en danska som hette Lee, han va asskön. Träffade stockholmaren Adam. med störtskön! Hahaha adams kompis kom fram på dansgolvet med en annan svensk, och efter att jag och han dansat lite, lite grinding, stog varenda fucking tysk runt om mig och ba stirrade! hahaha jag tror inte man grindar i tyskland! dom trodde väl jag va en jädra Schlampa asså. sjukt kul! va bäst att sticka och byta dansgolv. Snackade med en jädra skön neger. haha alltid lika kul när dom kommer fram och börjar prata tyska och jag ba, Was? was? och sen ba jag pratar inte tyska och dom ba aaah. haha. men fan en av de absolut bästa klubbar  jag vart på! verkligen! en sak till: allt va skitbilligt. gratis för tjejer att komma in på clubben, 2 for 1 för drinkarna i baren som redan kostade ynka 6 euro. och aa! asså najs som fan! och bra musik var det med!!

 

Tag 4.

Den här dagen vart seg. eftersom vi inte kom hem förens assent så degade vi mest hela dan. vi va bara runt där vi bodde idag. vart en kortis ute bara. den här dan stank hela huset, dom baka några ostkakor som luktade som in i! kräks nästan. haha.



men idag vankades även utgång. eftersom matrix va så extremt bra va det dit vi va på väg igen. På vägen till Warschauer Strasse hitta vi tre svenska tjejer som vi hängde med. Nadja, Amanda(tilly) och Sandra. Vi drog emd dom till en bra och förade lite. va jädra skoj asså! dom skulle med till matix. Det vart en bra kväll, dock inte lika bra som gårdagen! men vafan! den dan va top notch!


Tag 5.

Okej idag va det ba att dra vidare till Lübeck! vi åkte tåg tsm med en kille som hette Janis.  Väldarns trevlig kille, i universitetsålder. haha. Spelade lite airhockey och andra roliga spel på hans ipad. han va jädra soft asså. Här i lübeck bor vi hos en som heter Petra, och hennes två barn Leon och Johanna. Petra är också en familjekompis till hannah. Och hannahs familj (mamma pappa och kaspar) är också här eftersom vi ska bila med dom hem. Najs att bila, för man kan ta med sig saker hem! hehe. Så vi kom fram ca.8 på kvällen. vart bara att äta lite och sen var det dags att fixa sig igen. Vi hade fått tips från flera om en klubb vi skulle gå till, ”parkeringshuset”. Vi drog la dit till ca halv ett tin, och då va det fortfarande in så bra drag där. Men sen vid två tre tiden va det en röjar clubb. Dock lite trashigt vare. lite rökmaskin osv som gjorde att det hela vart lite scääb. Men helt ok. Där fick jag faktiskt med lite använding av min tyska. men haha talar hellre engelska. hittade en ring där förresten hahaha. ringen föreställer ett par som har sex. haha skitkul.


Tag 6.


Idag då... idag har vi vart på stan i Lübeck med barnen. Det är riktigt fint här tycker jag. Och sen har vi bara varit hemma i huset där de bor. Ikväll ska vi på middag på en grekisk restaurang. Det ska bli trevligt tycker jag! sista kvällen. attans va tiden gick fort.

Borta bra hemma bäst! hemma bra, borta FEST!!

heisse liebe allesammen!


RSS 2.0