SOMMARTID

Idag har jag hållit på att dö av sömn. Kanske beror på att jag gick upp en timma tidigare än vanligt nu när det är sommartid som gäller. Men gud så pepp jag har blivit på sommaren bara för det. Har en massa superplaner som jag och mina vänner ska göra, vi ska åka till liseberg, åka på birka paradise, åka ut med min båt till någon ö och jaa, en massa roliga saker helt enkelt.


MYSIGT


INGEN SHOPPING FÖR MIN DEL

Den där shopping rundan blev så klart inte av då min klasskamrat, även kallad bästa vän, ofta hoppar av saker i sista minuten. Som när vi egentligen skulle varit med varandra i måndags, då komm hon inte till skolan fast vi hade bestämt det dagen innan. Bortförklaringen löd: ja när min mamma frågade om jag skulle till skolan imorgon så tänkte jag att jag hade chansen att stanna hemma en dag till. Inte precis vad man kallar en vän det där!


NO SCHOOL

Ingen skola för min del idag. Är nämligen väldigt sjuk. Jag sitter bara här och latar mig och tittat på program jag har missat på datorn istället. Imorgon blir det en runda på stan med Sarah och då hoppas jag att jag hittar något nytt!


I'M BACK ON TRACK!

Då var det dags att börja blogga igen, och nu ska de bli ett hejbloggande kalas!

vw.


RSS 2.0