kemiprovet då

hehe första kemiprovet gick ju sådär då. men alla fina bilder gjorde att jag kände mig glad utan att behöva svara på uppgifterna så jag försökte knappt!
Jaja vi får se vad resultatet blir sen, bilderna kanske inte längre gör mig glad så jag ligger på plus då haha!

kebab

idag har jag ätit kebab

hehe

upsi, asså min klantighet har tagit sig till en ny nivå! råkade sätta på fel platta hemma hos patric när jag skulle laga lite lunch. oh så låg plastgrejen man har i micron på den plattan och smälte sönder. hela rummet va rökigt, jag har säkert blivit rökförgiftad!
haha men nu får det allt va nog med klantighet och otur!

ja

nu äre vilohelg med jobb och plugg!

ae fan måste ju haha

patric frågar mig om jag kan bli burn!? haha det va som att bli skiten på! hur blek tkr han jag ser ut!? haha! fick inte blogga taskigt om honom, men detta är inte taskigt. jag skämmer bara ut honom lite för att han säger så DUMMA saker.

PLUUUUGGGGA

älskart!

ut igen

igår va jag och såg på melodifstivalen med patrics kompisar. sen va det trappan med matilda. deportees skulle dja, det gjorde dom, men på nedre våningen?! haha vi höll på att missa dom. fail. och dom spela bara andra låtar, sug. det va robins fel. han sa att man inte skulle spela sina egna låtar. jag va nära på att övertala peder, sångaren i deportees, oh han va störtskön. men sug robin.

Les Menuires

ja det va vackert
mina päron är retards
jag är med retard
ojojoj
ååååhså lura pappa ner mig till sant martin.

ååååh...

... så här fint är det när man vadnrar rå!

hos ebba ikväll då

ikväll äre käk och planeringskväll hos ebba som gäller. vad som ska planeras är en resa för sommaren. en resa med tjejerna. jag skulle ju sjukt gärna vilja följa med för jag tror det skulle vara jättekul, men känner att tiden kanske inte kommer finnas till. har ju ingen aning om vad som kommer hända efter skolan är slut. dör lite väldigt mkt. Men ikväll ska bli trevligt iaf. sen på det vankas utgång, haha med kanske bara sarah rå. äh vafan, maktkampen ikväll, så får väl träffa en del från skolan.

RSS 2.0