schduuuuuuuuuuuuuude.



hahahahatten.
var ute igår. överallt. nästan överallt. det va bra. riktigt jävla bra.
 fattades bara en isabella. så vi tar en fika imorgon istället. och går en runda på stan. har fått grymt mkt inspo så jag känner mig något ofantligt shoppinggalen.
Mañana börjar skolan. soft, eller not.


det blir inget

inget bröllop. jag som hade planerat hela min framtid. haha lol.
och på ta om att gifta sig. jag har ju sett snyggaste klänningen.


POPOAGANDA KLAPPAT OCH KLART


va på landet en helg för någon vecka sedan. avkopplande. det är liksom 100 på avkopplingsskalan.

och som rubriken redan avslöjat. det är bokat. AND IM FUCKING STOKED!!!
adrian hade tydligen frågat pappa om vi va tvugna att byta bil på grund av ett litet stenskott vi fått i framrutan. haha vilken rätard. enda roliga han sagt hittils.

ledig dag

är ledig idag med och känner mig jävla pepp på skola. sitter och gör ett hemprov i cellbiologi. en favorit faktiskt. har dock glömt allt så att procrastinera är inte det bästa, men det är min vardag. vill göra spanska med. men tiden räcker inte till.
Herrejävlar. har sex arbetsdagar kvar. så himla tråkigt. vill få fast anställning. men ändå inte. då kommer jag bara sakna skolan. fast det ända jag gilla med skolan är spanska och biologi. pratade med pappa om en förändring som kanske kommer ske till september. jag va redo att ge upp allt. men så stor förändrig ska det inte bli.

när ordedn tog slut,

då blev det tyst..

DJUNGELKLUBBEN

familjen dj:ade på djungelklubben på trappan i onsdags. jag är kär. kan man älska att sjunga till det snurrar i min skalle mer än vad jag gjorde när den spelades i slutet av kvällen.
träffade en cille. en cille med c. en cille som känner en kille. en kille som jag träffade en annan onsdag. en onsdag på hugos för cirka två månader sen. jävla intressant det där. men fan, för mig passar det inte. cillen föll mig kanske inte till hundra i smaken. för hundra finns bara en person som är. en person som jobbar på en viss affär och som är något av det snyggaste jag sett.

i made lauren laugh out loud


jag ler på insidan, nae så fan heller

men man måste le ibland
okej så det är ett helvete just nu. det bor en hemma hos mig som jag absolut inte står ut med. man kan ju fan acceptera familjen man bor i. och fan försöka lite. men han anstränger sig inte ett piss. så jäkla urtrött är jag på honom.

va i stockholm idag. älskar stockholm. men hade nya skor så fötterna hade inte precis en toppendag. men jag fyndade. jag helt enkelt älskar att shoppa. köpte en ny skinjacka i vit. den kan behövas. försöker inte va så trashig i stilen längre och inte så mycket "naturhum", det kanske man kan kalla det. Försöker få en lite mer exklusivare ching på garderoben med mera färg.

inte ett ända rödljus på vägen


tittar på sommarpratarna. helt klart mitt favortiprogram. jag skulle så gärna vilja läsa boken om annika ötsberg, som sutti inne i över 20 år. eller kolla på filmen. är interesserad av hur hon tänker och hur hon har upplevt sin tid. hela avsnittet med Paolo roberto, Annika, Magdalena graaf en pastor och stieg larssons fru var så inspirerande. jag känner en lugn och behaglig kännsla, en kännsla av glädje stolthet och medlidande. jag är så fashinerad över vad det berättar. inte bara av deras historier, utan av sättet de lägger fram de. det är liksom bara helt rätt, rakt igenom. underbart.

RSS 2.0