CITY


Idag har jag varit med mitt hjärta Linda på stan. köpte en super snygg t-tröja, vem vet, jag kanske visar det en vacker dag. Vi ska fortsätta våran shoppingrunda imorogn med lite marknads shopping.

DANMARKGÖTEBORGTRIP


Hur bra har jag haft det om inte SUPER!? Har varit en helt underbart bra och rolig resa!
Älskar er, Sarah&Isabella


230709


Solade hela dagen igår, vilket måste betyda att jag blivit lite brunare. Ikväll ska jag till Sara och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Kommer nog blir kul hur som helst.


D'EVELYN HIGH SCHOOL


Så här ser skolan ut som jag kommer att gå på. D'Evelyn Senior High School. Funderar på när man ska börja packa? Och vad? Mina kusiners mamma sa till mig att jag knappt ska ta med mig någonting (kläder) för att de har ett helt annat mode där. Men va tusan?!

COLORADO

Littleton Harbour - Christchurch
Nu börjar det närma sig!! Inte ens en månad kvar har jag i Sverige. Detta är en bild på hamnen i staden littleton där jag kommer att bo. Ser så anorlunda ut än vårat sköna gröna Sverige, men ojj så kul et kommer att bli!!

KONFIRMATION


Jag har äntligen kommit hem igen. Var i Stockholm idag igen för min lillebror konfirmerades idag. Sen efter det var vi hemma hos kusinerna och firade, jättekul. Nu ska jag vara hemma i dagarna och ta det lungt innan göteborg-danmark resan.

1 MÅNAD KVAR


Vill egentligen bara vara hemma med mina vänner nu, men nu ska jag iväg till nästa landställe i Enköping. Man måste ju hänga med lixom. Kommer vara borta till torsdag den här gången, så det blir inte lika länge. På torsdagen kommer jag att åka upp till stockholm över dan för att fixa visum för utbutesåret och där hämtar vi också hem min bror som efter fyra veckor kommer hem från England.

Har räknat ut att det bara är en månad kvar tills jag åker. Jag kommer bara att vara hemma typ en vecka till för att denna vecka går nästan bort helt med landet och eftersom jag kommer vara hos sarah i helgen och ska upp till stockholm igen, en vecka går bort när vi åker till Göteborg och Danmark och sen så ska jag försöka hinna planera in nån spontan resa med mamma och syster till typ Italien eller Frankrike nån vecka om jag hinner.

Nej nu ska jag åka till landet,

GÖTEBORG


I veckan var jag även en tur nere i Göteborg. Det var mest för shoppingens skull, inte för jag hittade något speciellt bara en klänning, men trevligt var det. Fick syn på alla dessa karuseller på Liseberg och blev ju inte bara lite sugen på att kolla läget innan vi ska dit nu i slutet av Juli. Men det fick vara för den här gången.

HOME SWEET HOME

YAY! Nu är man hemma igen efter att ha varit borta hela två veckor. Har varit jätte kul att vara nere i Småland igen, växjö är ju världens mysigaste stad. Vädret var ju helt toppen första veckan men sen vet jag inte va som hände, åska och regn? kul var det i alla fall.

RSS 2.0