HP OCH BERLIN

Imorn högskoleprov, måndag Ber-fucking-lin!

HAGA

har börjat haga och tror det kommer bli bra. känns bra. positive thinking.

inget liv

haha är jag sån här jobbig människa eller. haha kommer ihåg hon spåtjejen på puls. läskigt skön brud.
men okej, berättade för folk om mina sjuka drömmar. asså det är om djur som inte finns. ena dan var det om en typ hjort eller ren, som va animerad tror jag. och andra kvällen va det att jag såg i syner, jag såg djur som inte andra gjorde, typ möss och en apa.
haha då va jag, som har så jävla mkt fritid eller inte!!!, lite för nyfiken och kollade upp det mer eller mindre.
Om du drömmer om sagodjur är du psykiskt välmående och har en positiv livssyn.
haha låter ju inte helt fel!

sitter nära toaletten och fick just uppleva något jag inte tyckte va trevligt. jag kan inte höra när andra kissar. inte adde. inte någon.


ETT

jättekul med alla gamla rubriker från tiderna i usa. saknar snowdays, dagarna det va så mycket snö i Colorado att skolan va stängd. det är dagarna du minns. its a little bit funni-i-i. haha.

nae nu tar jag bloggledigt.

work it.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh balle va plugg. hinner inte göra mkt annat. men så jävla ineffektiv som jag är ska jag lära mig att göra vettiga saker istället för de ikke vettiga och alltså då kunna göra vettigare saker. äh. okej. bra.

missade chansen att skypa med issa i helgen. detta ska tas igen under veckan.
denna vecka har jag tons med saker att göra. hinner inget.

va på hockeymatch med hannah i fredags förresten. patte är duktig. trodde inte han va så duktig. trodde inte han inte va så duktig heller. svårt. 

I came to win, to survive, to flyyyyyyyyyaj.

pratade med wendy härom dan. roligt. även om vi int har mkt att säga är det kul att få veta att hon lever. för hon lever minsann. haha kommer ihåg när vi va i california på fisherman's wharf och kollade, eller luktade mer, på sälarna. det är vad hon lever med nu. min mardröm, äckliga djur lixom, uch. men hennes dröm!

M83

låten är asball. låter som en is tropical. lyssna issa. http://www.youtube.com/watch?v=EDyonn3mQj8 midnight city

asså. va på haga med sarah idag. vore så soft att byta. kommer bli konstigt eftersom vi ligger så olika till med kurserna. men det blir nog soft i ändå. men det som kan tyckas va ett problem, ett större problem, i samma storlek som jag själv, lite kortare, det är inget stort problem iaf. det är jag glad för. det är extremlitet. bara ett +
sen är det tillbaka igen. jävlarns apa.

slut på det roliga

nae behöver varken password eller ngt liknande. ska ba va mer tysk. haha nej tyst mena jag. jag lovar. blev fel.


never mind, I'll find someone like you

.

ofokuserad


förfest. hästfest. korsfäst.
är hejdundrans pepp på kors, nej, jag mena fest


du är så speciell och så underbar, när du står still står resten kvar


från tropea, underbart
gillar dock tårarna igår. vafan jag fattade inte varför. trodde det va på grund av mig. det va det ju delvis. men mina ord som skulle komma. va har vi för relation 1s.
va jädra bloggig jag känner mig. kanske skulle starta en blogg.

jösses amalia

förresten, döm inte.
haha, asså noooooooooooooooooooo
ta bort haha. kanske.
vilken jävla dag. åt helskotta igen. vet inte hur många gånger det ska behöva bli såhär. nån gång borde man ju inse. jag är sån, åh. igår blev det mycket som kom ut i en och samma mening. eller i blicken tror jag mycket satt. och idag ska man hanskas med problemen.
tydligen är det jag som bestämmer. det tycker jag är kul. inte att det är just jag som bestämmer, utan att just bestämma. ibland. men tror bara att det blir så, just i detta fall, för att du inte fattar vad som egentligen ligger bakom allt. handlar inte om sommaren. klart att sommaren bidrar till det. men inte på det sätt du tror. och det va ju redan innan. du har förändrats. eller är det jag. så säger inte att det är ditt fel på något sätt. och då äre klart som fan att inte du måste sucka upp till mig. när ska det förändras och när ska vi inse. jag är trött på allt.

men man är ju självfallet inte på dåligt humör för man har en dålig dag. basket på staduim arena, be there! varför säger dom inte or be ☐!!!
råkade göra en carebox innan idag. älska råkade. som när jag råkade komma hem med två par nya skor.

ska kopiera texten och skicka den tillen på facebook, så ren fattar.. haha får man göra så. det är mkt man får och inte får göra. man ska va egen. och det som är rätt är väl bara rätt för det är det om flest gör. då är man ju inte egen.

so long, farewell auf wiedersehen goodbye!


förresten,

om man inte skulle tjocka ikväll istället.

kul att man har några followers, not


finns ingen lika underbar. jo kanske. men hon är en av världens bästa. tror faktiskt bara det finns en till lika bra.

äh okej,
har kommit på att man kan älska något mer än issas profilbilder och den andra saken som ikke skall spridas. det är issa själv. vilken höjdare. ett skepp kommer lastat med kärlek. inte för vi kanske skeppar över saker till norge. vi kanske skulle skaffa oss en brevduva.
läskigt att trycka på enter. vill inte posta än. inte för att man gör det. men är man skadad så är man.
världens ikväll kanske. vågar knappt. om det finns en topp på skämma ut sig skalan har jag nog nått den. bartendern och kevin och allt sist. haha kevin. telenorkillen. och låt mig tycka som jag vill om det här. fast lite hjälp kanske jag behöver så inget galet händer. tack till hannah för det. hon får inte lämna landet. inte lämna mig.

haha just det, skolan. CSG har lagt ner. ska börja på haga efter höstlovet. Hoppas starkt på att det blir tyskland med hannah på höstlovet. annars blire helt chill med hennes pappa och lukas. hahaha. skönaste pappan. måste ha något med tyskheten att göra.

asså bloggen. jag vill inte, men vill. ingen spänning. det går inte. vill ju inte att folk ska tro att jag är konstigare än jag är. det blir för konstigt. ska man då. eller ska man inte.

haha kul att hannah berättade att när jag kom hem från usa hadde jag kört en BAM och vart mitt drygiga jag. och jag hade förändrats. vet inte om det va mitt mål? fan va jag saknar susan. min värdmamma. varför förklarar jag vem det är. vill adoptera henne.

addepadde har sina förisar och nackisar. jävla undderliga värderingar ibland. men jag menar hur jävla konstig tror jag inte han tycker jag är ibland. stackar. inte lätt att hanskas med mig inte. och kul att han håller med om hur jag ser ut på bussen. haha mitt natural face.

ska skypa med lauren. trodde inte det skulle va lika bra som det va sist. fan va det va bra. hatar att hon och jordan inte är vänner längre. saknar ju jordan med.

RSS 2.0