LANDET

Nu lämmnar jag detta super väder i Norrköping för en tur till landet i Småland. Det kommer troligtvis vara lika varmt där om inte varmare och jag kommer ha det så skönt. Ska träffa Katja och det är det som jag ser fram emot mest. Tycker ju annars om att vara här hemm med kompisarna, men nu vill jag verkligen träffa henne. Kommer vara där nere i två veckor så nu blir det inget bloggande på ett tag, inte för att jag helt säkert skulle gjort det om jag var hemma heller men.

DANMARK GÖTEBORG

Nu är det inte långt kvar tills jag ska köpa dom där biljetterna till Danmark och Göteborg. Har inte orkat fixa något med resan tidigare, men nu när Ebba skällde ut oss, kände jag att jag skulle ta tag i det. Nu väntar vi bara på att se om vi har någon stans att sova i Göteborg, för allt annat har börjat falla på plats. Det kommer bli så skojjigt med Sarah och Issa på Liseberg och i Danmark. De andra mupparna får klara sig själva.


MIDSOMMAR

Har inte kunnat skriva något tidigare. Blev hyper dyper sjuk efter midsommar och det har inte alls varit kul. Orkar inte göra någonting för jag är så seg i kroppen och när jag bar upp datorn för trappan blev jag nästan svettig.

Midsommar var i alla fall toppen. Man kan inte ha det så sjukt bra som jag hade. Vi var först hemma hos min kompis sarah, där vi hade det mysigt och kul. Hennes pappa var lite smått full. Han är så himmla rolig. Sen åkte vi hem till mig, där jag höll ett stort party. Massa roligt folk kom.

FRIENDS


Ikväll var mina gammla tjejkompisar hemma hos mig. Trött som jag var efter helgens alla partajer, kunde man nog inte vara osocialare. De är då de gulligaste vännerna man kan ha. Ni tjejer är så himla snälla och kommer alltid finnas kvar för mig. Tack för de fina presenterna, det hade ni verkligen inte behövt.


IIIIllllIIIIllllIIIIllllIIII

Woho, vilken party helg! Att partaja flera dagar irad är ångot jag starkt inte rekomenderar. Man blir så sjukt sjuk. Den här gången var det kanske speciellt för att vi klockan 3 började gå hem från Issa, vilket tog ca. 2 timmar ute i regnet. Men ni alla är ju för gulliga och det är bara för kul att vara med er.

MUSIC


Sitter här och fixar musik till min dator, kände nämligen att det var dags för lite uppdatering. Min ipod har nästan bara skit musik från min gammla dator, så den behövde också uppdateras. Det bästa som finns är att ligga på stranden och lyssna på musik och sola.


TJEJKVÄLL

Igår kom Sarah till mig med båt, inte illa! Vi tittade på the City, hade ju bara sett ett avsnitt av det innan för att jag ville se alla och nte missa några ibland och så, men nu har jag snart sett alla som går att se på mtvs hemsida. Så himmla bra, älskar Whitney. Sedan kom Isabella och vi hade lite mysigt, tittade på film och sedan sov Issa hos mig. Ni tjejer betyder jätte mycket för mig.

SNART SKOLAVSLUTNING


YES! Nu närmar sig skolavslutningen och det kommer bli så skönt att slippa allt. Jag kommer självklart att sakna min underbara vän Issa väldigt väldigt mycket när jag är borta. Jag vet inte varför men det känns som om jag kommer träffa Sarah, så jag tänker inte på att jag kommer sakna henne. Det vi har kvar att göra i skolan är bara att visa upp en jätte rolig film som vi under den senaste veckan har spelat in. Kommer bli great! Men det kan också bli som förra gången min grupp spelade upp en film, vi skrattade ihjäl oss medans ingen annan tyckte det var minsta kul. Panorama veckan äger! för vi har ingen skola imorgon! Det blir en riktigt lång helg, lediga från fredag-måndag!

RSS 2.0