SUNSHINE


Det är jätte skönt att solen är framme, men man kan ju inte vara ute i värmen! man dör nästan! Igår var tjejerna hemma hos mig för att fira min födelsedag. Det var väldigt mysigt.

ÄNNU EN DAG FULL AV BETAPET


Idag var skolan superkul, körde betapet men min nya betapetpartner Anna, grymmt duktig. Lämnde inte tidningen som vi har jobbat med de senaste åren på SO:n. Det var vår sista SO lektion. Haha, obeskrivligt skönt! Sedan var det gymnastik. Lite smått pinsamt att gå genom hela stan i gymnastikkläder, men men. Vi var i folkparken och körde brännfotboll. Gud så dålig...Issa var! Själv så var jag hur bra som helst, alla ville vara som mig, haha inte. Det var så varmt då, så jag mådde skit när jag åkte hem. Gick typ hur långsamt som helst och det är ovanligt för att vara mig.


ÖSTERRIKE


HAHA, lilla jag var så söt!
I skolan bestämde vi tjejer att vi skulle ta med oss foton på oss själva för att paxa en krok, haha jag tog två. Alla blir typ as arga på mig, men sån är jag. Just nu när jag hittade ett kort att ta med mig upptäckte jag att skolan slutar snart. Om två veckor ungefär. Kunde ju inte ta med det, speciellt inte nu när jag ska sluta. Åh, längtar som in i tusan till U.S.A.!!

SAKNADE BÖDA


Betapet är roligt värre. Haha, så vi nördar det spelet i skolan. Har två språkprov denna vecka, inte alls lika roligt, men tänker att så länge jag inet fåg IG och måste göra om det så går får det gå hur dåligt som helst. Såg en ica påse i en bil som det stog löttorp på. Kom genast ihåg att jag hade en sådan. Den är från Öland, Böda, när jag var där med tjejerna. Saknar Böda. påsen är med från bilden i mitten, haha

SKUMM VECKA

Veckan som var, var allt annat än normal. Gick som vanligt i skolan måndag, tisag och sen på onsdag kom jag till skolan ,fast man inte behövde, och gjorde prövning i No för att kanske höja mitt betyg. Vet inte om det gjorde någon skillnad men hoppas verkligen det. Satt med det där provet i fan tre och en halv timme, haha pinsamt. Sedan var jag nere på stan med mamma så att hon kunde köpa lite saker till mig eftersom jag fyllde år på torsdagen. Sen på kvällen skulle jag ut till Sarah i Sandviken för att mysa med lite (då) härligt folk. Var jätte trevligt så vi ville inte dra hem, utan tog bussen in till stan till en fest. Hur roligt som helst hade vi där, i alla fall jag och Issa och när klockan bev över tolv, okej jag la inte märke till vad klockan var förens typ ett men, då vart jag sjutton år!!. Sen efter denna dag var inte allt riktigt bra.


SOMMAR FREDAG


Vad jag bara längtar till lov. Hade massa saker att göra i skolan förut, men nu börjar de flesta bli klara. Det känns som man lika gärna kan skita i allt med skolan nu. Betygen kommer ju kanppt ändå att ändras och vi får inte betyg på närvaron, därför tog jag lite ledigt idag. En dag exktra helg. Ikväll blir det att stanna hemma med familjen och äta kinamat, yummie!

WATER



Nu har det nästan bara regnat. Men det är ju bra det, så kan man ta snygga bilder. Idag hade vi en jätteskön dag i skolan. Började halv 9 som vanligt, hade tyska, ett kort klassråd och sen slutade. Vi kollade på någon mysko kebab någonting film på tyskan. Helt sjuk. Nu ska jag dra iväg till lillsjön. Skulle egntligen ha grillat, men eftersom det regnar får vi vara innen istället. Ha en bra fredag!

INGEN RUBRIK

Nu får jag inte bli en sån där tråkig människa som aldrig lägger upp nya inlägg. Jag skyller väll på att jag inte tagit några kort, och tycker det är så tråkigt att skriva utan. Men snart ska ni få se min nya snygga tröja som jag gjort. och en massa snygga saker som jag köpt den senaste tiden. Valborg var så bra. Träffade massa härligt folk och Sarah var underbar som vanligt.

RSS 2.0