Justin bieber, you're the smile on my face.

jag

jobbar och drar in cash.

hugos

musikquiz på hugos ikväll med matilda sarah och edbergs pojkvän! naajs! nästa gång ska jag ha mat med! men så himla mys! jag har ju alltid dissat det där stället och trott att det va läjm, men neeeej! vi ska dit igen snart!!

dagens

A life full of mistakes is much better than a life doing nothing

music

lyssnar på jättebra musik!
så synd att man alltid är så upptagen. jag vill till storsjöyran ju!!!

efter midnatt

går ut oh tar en mc -m. det går inte bra nu...

samuL

chillade med min homie samul idag! började med en lätt fika i hemliga parken och tog oss sen till vasaparken där det va lite lajvmusik. insåg att vi va trötta så vi drog en bio, Ice Age 3D fett naaajs! filmen va la bra, men inte i närheten av ice age 2! kvällen slutade inte där nej. Vi tog en match biljard och lite öl på det! först vann samuel, med mkt. men sen andra rundan visade jag vem som hanterar bollar bäst!!!

Sverige

Hemma i sverige igen då! naaajs! har sovit och vart konstig. jetlag ftw. ska fika med samme idag! saknar den pöjken!

häng med kelly oh så

kelly kom över till mitt hus igår kväll och vi ba hängde. haha hon har den mest underbara personlighet man kan ha!! underbart konstig typ! snackade konstant i flera timmar oh bara satt på mitt rum. det känns så sjukt att även om jag inte sett folk på två år här så är allt precis som det va. alla är precis lika härliga.
fick reda på att kelly oh cooper är buds så ska försöka hänga med dom ikväll! men planen för sista dagen är ju såklart en familjemiddag här hemma i huset, vi ska äta lax har susan sagt. Oh efter middagen skulle jordan linlin och kendal komma över så jag får se om jag kan dissa dom lite senare för att va med kelly oh coop. flyget går 8.45 imorgon, mellanlandar i New York oh seeeeeen SVERIGEEE!!

Lajf, lake erie ohio. colorado.

Det va najs!!
Chillade mycket vid vattnet och åkte mycket båt, både segelbåt och motorbåt. Det är min värdfamiljs släktingar som bor där (väldigt långt ifrån släktingar) och alla har sina hus precis vid vattnet! Toppen tomter! Åkte vattenskoter för första gången! Det va sjuuukt kul! haha en gång ramlade jag av. det är tydligen inte vanligt att ramla av. haha. Men det va för jag inte höll i mig ordentligt i lauren när hon körde mig! haha men svinkul! Vi cyklade runt lite vid båtklubben och runt om i området och det va så fint!! när vi cyklade på natten så vi massor massor massor lightning bugs!!! sukt coolt!! sånna flugor som lyser!! hihihi det är så roligt!!
En kväll när vi va ute på tur så kommer några släktingar och frågar om vi ska med till baren vid båtklubben, haha asså vi snackar hänga med ett gäng 40+are! haha det är vad jag har gjort hela resan haha! det är så kul!! asså i sverige ser man ju inte föräldrar och vuxna fulla (undantag för sarahs pappa haha), men här är alla supersköna och dricker rejält! Super kul kväll hos niel och diane med ett bögpar och dianes syster och hennes kille. Och aa allt folk va så kul! 
 
huset vid sjön på sniskan
 
firade 4th of July, deras independence day. Haha och det är så awkward för jag gillar inte americanare, för att de gillar sig själva och sitt land så mkt. och haha här är jag under dan det märks som mest! fy! haha!
 
haha kvällen på hotellet vid flygplatsen va så kul. lauren är så himla bra! haha vi och våra klubbor och svarta tjejern som jobbade i receptionen, fel rumsnummer och telefonen i hallen. det va kul grejer!
 
Nu har jag kommit tillbaka och har shoppat och hängt lite. va med erika och haley på southwest plaza och åt lunch och shoppade. jag hjälpte suasan plocka ogräs i rabatten haha. hon tycker jag är så snäll. jag är så snäll, haha. Jag har en miljon myggbet. inte kul. har kliat sönder alla typ så jag har massa sår och på vissa bett har jag råkat klia bort skinnet. haha fyfan. Igårkväll va jag i downtown denver och festade. vi va hemma i en killes lägenhet och haha fyfan det stank gräs så det jag höll på att dö. spelade lite ölpingis och softade. En kille tog med mig upp på "the roof" och fyfasen vilken najs utsikt det va över staden!! det är så fint! Efter den här kvällen är jag och morgan inte vänner dock. haha bakfylla fuck yes. har aldrig gått runt och velat spy dagen efter. haha my life=fail.Va där med mina tjejer, jordan lindsie och kendall. 
 
 

Chicago och Michigan

28
lauren birthday
vi akte till nature museumet och det va inget speciellt precis... sen pa kvallen at vi at i greek town, det ar jattekul och gott! ooopa! haha. laurens favoritmat sa darfor vi at det.
sen vart det italien ice pa nan gata. det va typ som en slush. och nu sov vi hos farfarn och farmorn.
chicago skyline
susan spanar in toms ass! haha....
 
29
vi va pa nature and sience museeum. det va lite coolare, men musum ar kanske inte riktigt min grej. vi sag en imax och det va coolt!! va inne i samrt house, U505 submarine, och mythbusters exhibit!
sen akte vi for att ata chicago style pizza, deep dish, det ar gott men jag skulle inte riktigt kalla det pizza! en jag holl pa att krakas efter det for ajg vart lite matt osv. sen fick vi skjuts till the bean och blev avslappta mitt i stan for att springa dit och ta lite bilder! haha det va sannande! jag susan och lauren! aven denna natt sov vi hos Bill och Betty!  
 
jag och susan vid the bean
 
30
vi kollade pa erikas fotbollsmatch, haha som dom  forlorade. de forlorade alla matcher pa deras cup! lol! sen tog vi hyrbilen och rullade till michigan! det tog ty 5 timmar... men sen kom vi fram och va pa deras kusin elisabeth grad party! det va kul! hahaha alla va sa fulla och jag ar inte van vid at se allas foraldrar sa!! haaha. gud haha sa kul nar laurens uncle tom foreslog att vi skulle bada nakna i grannarnas pool. haha vi gjorde det sen. han ar super skooon!! vi satt massa och ba chilla och spela gitarr och andra instrument! sjukt bra kvall! och den har kvallen sov vi dar dar grad partyt va, hos uncle tom and sherri.  och nu ar det dgs att aka bat!!!

RSS 2.0