typ slutat

käka kebab. fick sån äcklig kött lukt när jag råka lukta på min kebab senast. har typ insett at kött smakar as mkt kött ibland och då mår jag illa och vill spyj.

sommarliv i sverige

asså måste det finnas tusen barbenta bleka just nu?! vänta lite tjejer...
men för övrigt gillar jag vädret lo!
har också upptäckt att jag är en blomtjusare! förundras hela tiden över beautinessen!
Var med Patrics familj i Götet över långhelgen och campade och gick på liseberg. Vi hade det mys men det va förfärligt kallt att tälta och ja jag tyckte som jag tyckte omett. Det va superkul att träffa mina fina tjejer på fredagskvällen. Det började med lite pre party hos Elin och josse kom dit med. Sen drog vi ut och gjorde stan! Toppenkul!
Nu är det inte mycket kvar i skolan och jag älskar det! kemin är avklarad, och imorn är så även fysiken!! hehe om jag blir godkänd på sutprovet dvs... vi får se. så sen är det bara matten, lite engelska, religion och spanska kvar. feting najs!
och snart kommer issa hem eftersom hon har vart borta så länge. det ska bli såå kul. och snart är det la student!! hihi wiii! då är ju även hannah hemma! ME LIEK! Innan det vankas bal i rosa klänning med adrian som dejt! haha det hoppas jag blir kalasbra!

RSS 2.0