härligt i sverige

sjukt härligt väder i sverige nu och jag ba vill ha mer vår!
I torsdags va jag och patric ute på promenix, och det var samma långa runda som jag tog med hannah. Supermys. lördagen spenderades med mer vandring, denna gång vid ågelsjön. Det va fan nästan inte vandring, utan klättring. Det var jag adde och patric åh det va kul. Sen söndagen så var det yxbacken! Det va en rolig tripp! Adde hade ju aldrig åkt skidor så patric och jag lärde honom! Oh redan efter 4 åk i barnbacken va det dags för familjebacken. Sjukt läskigt att lära nån, för när adde skulle svänga och hamade med skidorna framåt tog det inte mycket tid innan farten va helt insane. Haha rakt ner mestadels vart det! men sen efter bara ett litet tag lärde han sig!! Imponerad va jag!!

pdaum

oj va tid som har passerat. mkt har ju hänt med. bla bla bla.
Har insett att jag igen inte vill gå på bal, precis som jag visste att jag inte ville för en månad sen. helt plötsligt ville jag och kollade klännigar lite, sen för nån veka sen slog det mig att det inte var ngt för mig. så där sätter jag punkt. ingen bal.
Sen har jag verit i Norge ju! Jag älskar issa och hon är bäst! Det va skönt att få träffa henne igen! Vi hade det kul, och jag hade kanske för kul. Men jag bara längtar tills hon kommer tillbaka!!
'

alla <3's dag

Alla mina kära, hjärtan till er!!
so far har dagen varit bra! haha äääh jag har bara vart i skolan låll, men jaja whatever det va en bra skoldag!! och kul dag att ha ont i tänderna då. Va hos tandläkaren igår så min planer om att mata patric med massa god mat ikväll är så gott som döda. Haha får hitta på ngt annat! Massa hjärtan till honom iaf!
Och att bara veta att man ska till norge om fyra dagar gör dagen helt fantastisk! älskade issa asså <3

hjärtat går i hundra20

asså haha sjukt kul att jag stressar typ sönder/får panik av att jag ska förklara ett tal för sarah i matten. Asså skojar inte jag mådde nästan dåligt för att jag blev stressad och bara ville bajsa ut alla orden och få henne att fatta på mindre än två sek. jag visste precis hur man gjorde och bara får panik typ mer eller mindre. jag kunde nästan svimmat. Jag kan absolut inte bli lärare. Fy fan haha va cp det kändes.

Adde tbx

oooh så är ju addepadde och bor hos oss i en vecka till nu! han flyttade ju ut i december så nu är han bara och hälsar på! men inte bara kanske! han har sin syrra med sig! haha kan erkänna att jag va sjukt nervös för att hon skulle va konstig, jag menar adde har ju idéer om saker och ting och jaa jag visste lixom inte om hon skulle komma och va konstig. Men nae, hon va sjukt trevlig och verkar så snäll och söt!! Så det är kul att dom ska bor här en vecka nu! då kommer ju inte huset kännas så tommt iaf! inte för jag är hemma mkt ändå haha!

Hannibannani

Är så sjukt glad! hanni kom hem och surprisade mig!! Ringer lixom lite hux flux på onsdagskvällen och säger att hon ska komma över!! haha sjukt kul! Så ikväll ska vi dra till världens med lite folk. Blir la ebba fillan edberg sarah nicole hanna och jag och sen typ andra som em och gustav oh så. Kul! Men hon ska ju åka hem så tidigt som redan på söndag, suuuuuuug. men haha man ska inte se slutet än utan njuta på ordentligt! Sjukt glad är jag!!

Holmberg

Träffade sara holmber idag. Myys! Fikade på kuriosa och hade det supertrevligt! har ju inte ens sett tjejen på snart två år och inte hängt på kanske tre! galet!! Men det märktes ju inte alls! förutom i att vi hade miljontals saker att catcha upp! Men det va toppenkul och det ska vi göra om mkt oftare!!

hej hopp gummisnopp

ojj bloggen cpade sig?!? kunde inte logga in men nu är alltpå sin plats igen iaf!

 

Har vart underbara dagar nu.

Frankrike var sjukt awesome! Helt underbart att få åka skidor! Pisterna va de bästa av bästa. Kan inte bli bättre! jo det skulle vara om de var placerade i saalbach hinterglem ist!! För maten var inte lika smarrig, ååååh det fanns ju ingen gulaschsoppa och inga tyska keisersmaren så det va galet jobbigt. Och liftsystemen va inte lika alls lika high tech! Ingen stjärtvärme eller sköna bubblor att dra ner ifall det är stormigt. Men Skidåkningen handar ju till största del om pisterna och åkandet! Hade heeeelt underbart åkande så det va toppppen!

 

Träffade patric när jag kom hem och han hade varit sjuk/va typ fortfarande sjuk. Hehehe vem blev sjuk sen då om inte jag. Upsi. Så va dödssjuk nån dag. Och sen dess har jag vart konstant täppt i näsan. låll.

 

Va 20årsferre hos ebba i lördags. Sjukt awesome! jag gillar ebbas fester och jag gillar ebba! haha så söt!

Matilda va en pingla hon! Söt som vanligt! och detta skulle jag säga va den bästa utgången på lääänge. Trappan ägde som vanligt! Träffade pät där! och danza hela kvällen!!


RSS 2.0