lajf

jag kan inte hålla vad jag lovar. lovade att inte updatera före jul.
men nu har jag ändå inget annat för mig! är i skolan, visst, men haha här gör man ändå inte ngt.
om mindre än en vecka kommer issa hem, det ska bli så jävla awesome. jag längtar och har längtat hela tiden hon har varit borta. iiiiih hihi ska bli så kul.
men den 19 åker hänibäni till öserrike. kuuuuul.... jaja jag har ju andra bra kompisar som alltid stannar. som min dator tex.
skolan är döchill. har haft ett par jädra bra dagar. det är när sarah inte har varit i skolan. för då lär jag känna andra mycket bättre!! gillar skolan mer och mer. det ända som suger balls är spanskan med fittettorna. hehehehehehehepallaaaaa.
tror jag ska bli lika tråkig som sarah och spara in lite cash.... har typ tons med saker jag vill göra och köpa. och yes, jag ska fan våga åka till USA i sommar. kollade på biljetter om jag skulle resa typ i juli och det skulle bara kosta mig typ 8 tusen totalt för att flyga!! känns as sweeet. saknar det som fan.
crystal är här och det är jätteroligt. hon är så söt. och hon kan verkligen hanskas med min bror som är så jävla dryyyg mot na.
Fick en julisklapp av hannah, hehe jag kanske inte skulle öppnat den men haha jag våldtog paketet med mina fingrar på dirren. hannah vet vad jag gillar asså! snyggt pälshårband och coolta nitörhängen! kasching! det hamnade bra i min ägo.

RSS 2.0